Covorașe cauciuc 3D No.77 pentru MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 2018-up (4 buc)

 

Covorașe 3D cu marginea înaltă (aprox. 4 cm), care se adaptează perfect la podeaua mașinii tale. Fabricat din antiderapant durabil elastomer (TPE), care asigură o durată lungă de viață și rezistență la abraziune. In plus, covoarele sunt realizate din materiale ecologice inodore, care sunt foarte usor de curatat.

232,00 lei
SKU:
77408500

Covorașe auto seria No.77 - design unic și ușor de utilizat

Cea mai înaltă calitate și rezistență la abraziune - utilizarea materialelor plastice inovatoare, inclusiv elastomer plastic (TPE) asigură cea mai mare durabilitate și rezistență la abraziune de pe piață. Covorașele No.77 mențin flexibilitatea deplină chiar și la temperaturi scăzute.

Design modern și caracter practic ridicat - covorașele auto No.77 sunt o combinație de design atrăgător și practic deplin. Datorită utilizării laterale margini cu o înălțime de până la 4 cm, interiorul mașinii dumneavoastră va rămâne curat chiar și în cele mai solicitante condiții meteorologice.

Adaptarea perfectă a formei covorașelor la podeaua mașinii dumneavoastră - datorită tehnologiei de scanare cu laser a interioarelor vehiculului, Covorașele No.77 se vor potrivi cu mașina dvs. ca pe o potrivire personalizată.

Stabilitate și siguranță - accesorii pentru covorașe No.77 cu un set de opritoare potrivite cu punctele de montare originale din dvs. va asigura cel mai înalt nivel de stabilitate pentru mașină chiar și în timpul frânărilor puternice. In plus, covoarele sunt realizate din materiale ecologice inodore care se curăță foarte ușor.

 

 

 

 

 

 

Mai multe informații
Preț 232,00 lei
Unitate de înmagazinare 77408500
Nume produs Covorașe cauciuc 3D No.77 pentru MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 2018-up (4 buc)
Greutate 3.1300
Manufacturer FROGUM
Marca mașinii MITSUBISHI
Modelul mașinii ECLIPSE CROSS